Olivia Palermo x Ciaté London Eye Shadow Palette

Olivia Palermo x Ciaté London Eye Shadow Palette
Olivia Palermo x Ciaté London Eye Shadow Palette
Beskrivning av Olivia Palermo x Ciaté London Eye Shadow Palette

En palett med ögonskuggor i nio olika nyanser med mjuk mockaliknande effekt för perfekt sotade ögon.Jag älskar att leka med färg på ögonen och använder en rad olika nyanser toner och konsistenser. Det var väldigt roligt att sätta ihop en palett med alla mina favoritfärger och skapa en mjuk och lättapplicerad produkt som håller länge. Till kvällen vill jag ha en lite starkare makeup och den här paletten är mitt urval av de mest perfekta färgerna för sotade ögon. Paletten har nio nyanser som har blandats med rena färgkoncentrat för att ge kraftfull effekt och hög täckning. Jag hade så roligt när jag valde ut nyanserna till den här paletten den är helt enkelt ett måste för en perfekt festmakeup eller en lätt vardagssminkning. – Olivia Palermo

Läs mer om Olivia Palermo x Ciaté London Eye Shadow Palette...


Sök bästa pris på Olivia Palermo x Ciaté London Eye Shadow Palette hos: