Olivia Palermo x Ciaté London Nail Collection

Olivia Palermo x Ciaté London Nail Collection
Olivia Palermo x Ciaté London Nail Collection
Beskrivning av Olivia Palermo x Ciaté London Nail Collection

Ett nagellack med dual polymer mesh-lock-teknologi för en högglansig färg som håller länge. Vulkaniskt glas fyller ut och stärker samtidigt som det skyddar och vårdar dina naglar. Jag ville skapa ett unikt nagellack som inte bara gav naglarna en professionell finish utan också gjorde dem starka och tåliga med ett perfekt resultat. Det här lacket innehåller en exklusiv avancerad dual polymer mesh lock-teknologi som tagits fram för att ge maximal hållbarhet och hög glans. Så fort jag fick det på naglarna visste jag att det var rätt! Jag är helt såld på färgerna och känner mig trygg med att veta att lacket innehåller stärkande och skyddande ämnen som håller mina naglar hållbart glansiga och perfekta. – Olivia Palermo

Läs mer om Olivia Palermo x Ciaté London Nail Collection...


Sök bästa pris på Olivia Palermo x Ciaté London Nail Collection hos: