Olivia Palermo x Ciaté London Satin Kiss Lipstick

Olivia Palermo x Ciaté London Satin Kiss Lipstick
Olivia Palermo x Ciaté London Satin Kiss Lipstick
Beskrivning av Olivia Palermo x Ciaté London Satin Kiss Lipstick

Ett krämigt läppstift berikad med återfuktande egenskaper som ger en vacker nyans med satinfinish. Med rena pigment erbjuder läppstiftet en långvarig nyans med luminositet medan dina läppar känns ljuvlig mjuka.”När jag vill klä upp min look så är läppstift det första jag vänder mig efter. Jag jobbade noggrant med att formulera detta supermjuka läppstift med satinkänsla för att göra det till det mest behagliga underbara läppstift som går att bära! I ett drag är mina läppar vadderade med vårdande ingredienser och insvepta i en vacker rikt pigmenterad färg.” – Olivia Palermo

Läs mer om Olivia Palermo x Ciaté London Satin Kiss Lipstick...


Sök bästa pris på Olivia Palermo x Ciaté London Satin Kiss Lipstick hos: